Maaike de Boer - Beeldend kunstenaar

Over mij

Ken je het gevoel dat als je een tijdje naar de wolken kijkt, je ineens een vorm ziet? Dat moment vind ik echt magisch. De basis van mijn werk ligt hieraan ten grondslag.

Met minimale ingrepen in de klei maak ik sprekende beelden waarbij ik menselijke vormen en de natuur als inspiratiebron gebruik. Ik wil het zo schetsmatig mogelijk houden, zodat er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Ik hou van het ruwe uiterlijk van een beeld, een schetsmatig opgebouwde tekening. De hand van de kunstenaar is er namelijk nog in te zien en dat maakt het voor mij persoonlijk en uniek. 

Als kind was ik altijd in de weer met papier, karton, potloden en eigenlijk alles wat in mijn bereik lag om mee te tekenen of te bouwen. Een lang gekoesterde wens is dan ook in vervulling gegaan toen ik mijn eigen atelier kon betrekken. Ik vind het heerlijk om voor mezelf te werken. Juist daarom wil ik dit kunnen delen met anderen. Interesse in wat ik voor je kan betekenen? Kijk eens bij het cursusaanbod. Liever een programma op maat? Dat kan ook. Neem dan even contact met me op via het contactformulier.

 

Vibe

© 2019 KUNSTenMEESTER | Webdesign Buro Blûn | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen