workshop botanisch tekenen

De natuur is een rijke bron van patronen, herhalingen en prachtige vormen die je kunt gebruiken als inspiratie voor je tekening. De kunst van het planten en dieren tekenen is al eeuwen geleden ontstaan vanuit de behoefte om kennis vast te leggen en te bewaren. Of je nu naar waarheid wilt tekenen, of juist meer illustratief, alles kan. 

Materiaal zoals papier, potloden en stiften, en voorbeeldmateriaal wordt meegenomen. School dient te zorgen voor afdekken tafels, schorten.

Geschikt voor primair, en voortgezet onderwijs. Uiteraard wordt de inhoud en de duur van de workshop aangepast aan de doelgroep en leeftijdscategorie.

Interesse? Ik maak graag een programma op maat! Neem even contact met me op via het contactformulier.               

 

workshop druktechnieken - vanaf 8 jaar

Het magische moment van het blad van je linosnede afhalen na het drukken; hoe is het geworden...? Dat is het moment waar ik het allemaal voor doe in mijn eigen werk. Graag breng ik mijn enthousiasme over op jou, zodat je tot de mooiste kunststukjes komt. Abstract of juist figuratief, er is heel veel mogelijk. 

Materialen zoals gutsen/hout of linoplaatjes en een drukpers worden door mij meegenomen. De school zorgt zelf voor papier, het afdekken van de tafels en schorten. 

Deze workshop is geschikt voor de bovenbouw van het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Uiteraard wordt de inhoud en de duur van de workshop aangepast aan de doelgroep en de leeftijdscategorie. 

Heb je interesse om dit in je klas te doen? Stuur me even een berichtje via het contactformulier. Ik maak op basis van je wensen een programma op maat. 

Tekenen en schilderen

Heb je altijd gedacht dat je niet kon tekenen en/of schilderen? Ik heb goed nieuws, tekenen en schilderen kun je leren. Onder deskundige begeleiding ga je aan de slag met je eigen werk. Mocht je nog een beginner zijn, geen probleem. We gaan samen op zoek naar wat je het beste ligt en wat je zou willen leren. Ik werk met een kleine groep dus je wordt intensief begeleid. Ik help je graag je teken- en schildervaardigheden te verbeteren. 

Heb je interesse? Vragen over tijden en startdata? Neem even contact met me op via het contactformulier. 

 


Vibe

© 2019 KUNSTenMEESTER | Webdesign Buro Blûn | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen